Ποιοί είμαστε

Σας Καλωσορίζουμε στην iCon!

Έμβλημα της iCon είναι «Σεβασμός στην Εκπαίδευση και Αξιοπιστία». Μέσω του iCon College προσφέρει προγράμματα υψηλού επιπέδου Bachelor, MBA, MSc, MA, Doctorate από κορυφαία Πανεπιστήμια τα οποία επιλέγει προσεκτικά με βάση την αξία των τίτλων που προσφέρουν και την εφαρμοσμένη χρησιμότητα των γνώσεων που αποκτούν οι σπουδαστές.

Η iCon International Consulting ΑΕ δημιουργήθηκε το 1989 από τον Καθηγητή Πανεπιστημίου, σε θέματα διοίκησης ανθρωπίνων πόρων, Δρ. Χαράλαμπο Κ. Κανελλόπουλο. Η κύρια ενασχόλησή της ήταν η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για θέματα ποιότητας και οικονομικά, εξεύρεση στελεχών, θέματα διοίκησης ανθρωπίνων πόρων, ανάληψη ερευνών και μελετών καθώς και σχεδιασμό και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων για στελέχη.

Το τμήμα αυτό «Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης» της iCon αναπτύχθηκε σημαντικά και έτσι δημιουργήθηκε η iCon International Training, η οποία ασχολείται με Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Στελεχών.

Θεωρούμε ότι βασικό στοιχείο για καλή συνεργασία είναι να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι τη φιλοσοφία και τους στόχους, αλλά και τα μέσα υλοποίησης αυτών. Φιλοσοφία και αποστολή μας είναι η προσφορά στην Ελλάδα Προγραμμάτων σπουδών α) με υψηλή διαχρονική αξία και β) με άνετες συνθήκες.

Το iCon College (Αρ. Αδείας 120866/ΙΑ/2013) συνεργάζεται μόνο με ονομαστά πανεπιστήμια υψηλής διαβάθμισης, των οποίων η αξία είναι πολύ εύκολο να διαπιστωθεί από τους δημοσιευμένους καταλόγους των Financial Times, των Sunday Times, του Guardian κλπ.

Οι δραστηριότητες μας περιλαμβάνουν:

Α) Προγράμματα Κορυφαίων Πανεπιστημίων που προσφέρονται στην Ελλάδα και οπουδήποτε βρίσκεται κάποιος με την μέθοδο της ευέλικτης εμπλουτισμένης μάθησης (flexible distance learning) με την εξαίρετη υποστήριξη της iCon.

Β) Προγράμματα κατευθείαν με πολύ γνωστά Πανεπιστήμια ηλεκτρονικά (Online)

Γ) Εγγραφή για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στη Μ. Βρετανία (UCAS No 68828) αλλά επίσης σε Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία και γενικά σε Πανεπιστήμια προηγμένων χωρών.

Επίσης μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επίπεδου 2 (Αρ. Αδείας 2000024) η iCon προσφέρει σεμινάρια και προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης.

Τα προγράμματα υψηλών προδιαγραφών συνεπάγονται υψηλές απαιτήσεις από τους σπουδαστές. Γι” αυτό ακριβώς το λόγω η iCon, με βαθιά γνώση, αφαιρεί τον περιττό φόρτο και το άγχος των πολυάσχολων σπουδαστών και δημιουργεί άνετες συνθήκες σπουδών, ανάπτυξης και επιτυχίας μέσω του “Συστήματος Ολοκληρωμένης Εξυπηρέτησης” που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει.

Με το “Σύστημα Ολοκληρωμένης Εξυπηρέτησης” φροντίζουμε να κάνουμε αισθητή τη συνεχή υποστήριξή μας, εξαλείφοντας όλα τα πολύμορφα εμπόδια από τις πανεπιστημιακές τυπικές και τεχνικές διαδικασίες και διευκολύνοντας πολύπλευρα τη μαθησιακή εξέλιξη και την ανάπτυξη. Αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων της iCon είναι ότι επιτυγχάνει υψηλές επιδόσεις, ταχεία αποφοίτηση και μεγάλη απασχολησιμότητα.

Η iCon είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 (DQS 319500 QM08). Οι υπηρεσίες που προσφέρει η iCon δίνουν τη δυνατότητα σε εργαζομένους (και μη) να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που επιθυμούν από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος (ή από άλλη χώρα) προσαρμόζοντάς το στις δικές τους ανάγκες και συνθήκες (χρόνος ολοκλήρωσης, διάρκεια αποπληρωμής κλ.π). Με τη μέθοδο αυτή της προσαρμογής της εκπαίδευσης στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου, η παρακολούθηση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος δεν γίνεται εμπόδιο στην επαγγελματική και προσωπική δραστηριότητα αλλά αντίθετα συμβάλλει άμεσα στη βελτίωση των γνώσεων και του προφίλ του εκπαιδευόμενου και στην προβολή του ως δραστήριου, δυναμικού και με λαμπρό μέλλον ατόμου.

Συνεχώς φροντίζουμε να προσαρμόζουμε τις προσπάθειές μας στις ανάγκες των σπουδαστών μας των οποίων την αξιολόγηση επιζητάμε και να ανταποκρινόμαστε πάντοτε καλύτερα στις προσδοκίες τους.

Η επιτυχία μας οφείλεται στη δέσμευσή μας να επενδύουμε, όχι μόνο σε εξαιρετικά προγράμματα, αλλά κυρίως σε πολύ υψηλού επιπέδου στελέχη και συνεργάτες.

Ελπίζουμε ότι συνεχώς θα επιτυγχάνουμε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές προσδοκίες σας.

Με φιλικούς Χαιρετισμούς Δρ. Μάνια Παπαπαναγιώτου – Κανελλοπούλου Διευθύντρια iCon

  Heriot – Watt University

Το Πανεπιστημίο Heriot – Watt του Εδιμβούργου ιδρύθηκε το 1821 ως Πολυτεχνική Σχολή Μηχανικών και ήταν το πρώτο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο στον κόσμο. Οι ιδρυτές του Πανεπιστημίου είχαν σκοπό να δημιουργήσουν ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα εκπαίδευε ανθρώπους σε όλες τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες τεχνολογίες. Το Πανεπιστήμιο πήρε το όνομά του από τον οικονομολόγο George Heriot και τον μηχανικό James Watt, γνωστό για την ανακάλυψη της ατμομηχανής. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο οικονομολόγος Adam Smith.

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει καινοτομικά προγράμματα σπουδών σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Τα υψηλά στάνταρντ του Πανεπιστημίου ελέγχονται από τον Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας (Quality Assurance Agency) του Βρετανικού κράτους. Το Πανεπιστήμιο Heriot – Watt του Εδιμβούργου είναι κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο (Chartered British University) και βρίσκεται στην λίστα των αναγνωρισμένων ιδρυμάτων του επίσημου Ελληνικού φορέα αναγνώρισης πτυχίων του εξωτερικού, Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).

Το Πανεπιστήμιο ανακηρύχθηκε Πανεπιστήμιο της χρονιάς για το 2011-12 και για το 2012-13.